Games

Games van Jersey Shore's kunnen natuurlijk niet missen op de website die geheel over Jersey's Shore gaat. Daarnaast spelen de personages zelf graag af en toe een spelletje. Onder andere is pokeren een favoriete bezigheid. En van deze reality soap series zijn natuurlijk genoeg leuke games te maken waarbij de personages naar voren komen. Voor de meiden onder ons bestaan er de dress up Jersey's Shore spelletjes waarbij je favoriete karakter aangekleed kan worden naar jouw wensen. Kies je hierbij voor Vinnie, Snookie of toch Jwoww, deze keuze is geheel aan jou.

Jersey's Shore dress up game

Kleding is natuurlijk helemaal hot in de serie. Vind jij het leuk om kleren te combineren en maak je altijd de mooiste combinatie en vind je daarnaast Jersey's Shore helemaal geweldig dan vind je deze game zeker leuk. Bij deze dress up game kun je zelf kiezen voor welke karakter je gaat. Je kan namelijk kiezen uit de acht verschillende karakters. Als je je keuze gemaakt heb, kun je verschillende aspecten van de persoon aan passen van het haar, shirt, broek, jurk tot en met accessoires en de schoenen. Ook is het mogelijk om de make up van de personages aan te passen. Als je alle karakters een leuke party outfit hebt gegeven dan kan een foto maken van het resultaat. Zo kun je je eigen voorbeelden maken voor als je in de stad of online op zoek wil gaan naar vergelijkbare kleding. Bereid je voor op het uitzoeken van de juiste outfits in bijvoorbeeld de online kleding winkel Uniqkleding.nl door te starten met deze game hier online bij Jersey's Place.nl !

Dress up Snookie

Ben jij echte helemaal weg van Snookie dan is er nu de Snookie dress up game. Bij deze game dien je Snookie op haar mooiste aan te kleden. Voordat je start met het aankleden van deze vrouwelijke persoon uit Jersey's Shore dien je natuurlijk wel even te bedenken of je gaat voor een dagje aan het strand of voor een leuke party avond. Combineer je een prachtige outfit voor jouw favoriete Jersey's Shore karakter.