Over ons

Welkom bij Jersey's Place is website die jou alle informatie bied biedt rondom het onderwerp Jersey Shore. Ben jij een echte trouwe Jersey Shore en zit je altijd aan de buis gekluisterd als het programma op de televisie is, dan kan je bij ons op de website terecht voor alle ins en outs. Wij zijn namelijk de plek met alle informatie rondom deze leuke reality soap. Achter Jersey's Place zit een team dat zijn interesse voor de reality show deelt en dat ook graag met jullie wilt delen.

Ontdek het allemaal bij Jersey's Place

Onderwerpen die onder meer aan bod komen op deze website zijn het programma en de personages in het televisie programma. Maar natuurlijk ook de verschillende seizoen van Jersey Shore komen aan bod en niet te vergeten de drinking games of dress up games. In de verschillende seizoen van het programma's zijn de personages naar meerdere plekken op de wereld afgereisd zoals bijvoorbeeld Italië. En net zoals in Jersey Shore zetten de personages ook deze steden alles op de kop.

Geniet van de afleveringen van Jersey's Shore

Jersey Shore is een reality serie als geen andere, drama is waar een reality soap om bekend staat en dat vind je veel terug in dit programma. De meeste drama ontstaat na liefdesrelaties en ruzie die plaatsen vinden tijdens het uitgaan. Wil jij even helemaal tot rust komen en uit de dagelijkse sleur komen dan kijk je lekker naar Jersey Shore waarbij dubbel ligt om de acties van de Jersey Shore bewoners.