Waar zijn ze nu?

Sinds het einde van de populaire MTV-realitysoap Jersey Shore in 2012, zijn veel fans nieuwsgierig geworden naar wat de castleden nu doen. In dit artikel geven we een update over de levens van de Jersey Shore-castleden, inclusief hun huidige projecten, relaties en carrières.

Nicole "Snooki" Polizzi

Snooki heeft zich sinds het einde van Jersey Shore ontwikkeld tot een succesvolle ondernemer en televisiepersoonlijkheid. Ze heeft deelgenomen aan verschillende realityshows, waaronder Dancing with the Stars en The New Celebrity Apprentice. Snooki is ook mede-presentator van de podcast "It's Happening with Snooki & Joey" en heeft een eigen kleding- en accessoirelijn, The Snooki Shop. Ze is getrouwd met Jionni LaValle en heeft drie kinderen.

Mike "The Situation" Sorrentino

Na het einde van Jersey Shore heeft Mike Sorrentino meegedaan aan verschillende realityshows, waaronder Marriage Boot Camp: Reality Stars en Celebrity Big Brother. In 2018 werd hij veroordeeld voor belastingontduiking en bracht hij acht maanden door in de gevangenis. Sinds zijn vrijlating heeft hij zich gericht op zijn herstel van verslaving en zijn huwelijk met Lauren Pesce. Samen hebben ze een zoon.

Jenni "JWoww" Farley

JWoww heeft na Jersey Shore verschillende projecten op haar naam staan, waaronder de spin-off show Snooki & JWoww en deelname aan Marriage Boot Camp: Reality Stars. Ze heeft ook een eigen kledinglijn, Filthy Couture, en is mede-eigenaar van een tanning salon. JWoww is gescheiden van Roger Mathews en heeft twee kinderen. Ze is momenteel in een relatie met Zack Clayton Carpinello.

Paul "Pauly D" DelVecchio

Pauly D heeft zijn carrière als DJ voortgezet en is een van de meest succesvolle castleden op het gebied van entertainment. Hij heeft zijn eigen spin-off show, The Pauly D Project, en is te zien geweest in de dating-show Double Shot at Love with DJ Pauly D and Vinny. Pauly D heeft een dochter uit een eerdere relatie.

Vinny Guadagnino

Vinny heeft verschillende tv-optredens gedaan sinds het einde van Jersey Shore, waaronder deelname aan The Show with Vinny, een talkshow op MTV, en Double Shot at Love with DJ Pauly D and Vinny. Hij heeft ook een boek geschreven, "Control The Crazy", waarin hij zijn ervaringen met angst en mentale gezondheid deelt. Vinny is momenteel vrijgezel.

Deena Cortese

Deena heeft zich na Jersey Shore voornamelijk gericht op haar persoonlijke leven. Ze is getrouwd met Christopher Buckner en heeft twee kinderen. Deena is actief op sociale media en deelt regelmatig updates over haar gezin en haar leven na de show.

Ronnie Ortiz-Magro

Ronnie heeft na Jersey Shore deelgenomen aan enkele realityshows, waaronder Famously Single en Celebrity Fear Factor. Hij heeft een dochter uit een eerdere relatie met Jen Harley. Ronnie heeft in de loop der jaren te maken gehad met verschillende juridische problemen en persoonlijke drama's, die hij regelmatig deelt op sociale media.

Sammi "Sweetheart" Giancola

Sammi heeft ervoor gekozen om niet deel te nemen aan de Jersey Shore-reünieshow, Jersey Shore: Family Vacation, en heeft zich in plaats daarvan gericht op haar persoonlijke leven en ondernemingen. Ze is verloofd met Christian Biscardi en heeft een eigen online boetiek, Sweetheart Styles. Sammi is ook actief op sociale media en deelt regelmatig updates over haar leven en bedrijf.

Hoewel het leven na Jersey Shore voor elk castlid anders is, hebben ze allemaal hun eigen weg gevonden en blijven ze hun fans op de hoogte houden van hun avonturen, zowel persoonlijk als professioneel.