Kleding

Big hair, oversized horloges en zonnebank bruin; Jersey Shore

De leden van Jersey Shore staan voornamelijk bekend om hun grove taalgebruik, tanned skins en opvallende kledingstijl. Zo heeft iedereen van Jersey shore wel een eigen persoonlijke stijl waarmee zij vaak in de belangstelling staan. Snooki (Nicole Polizzi), The Situation (Mike Sorrentino) en Pauly D (Paul DelVecchio) zijn misschien wel de meest opvallende personages van de realitysoap en zijn herkenbaar aan hun overdosis aan opvallende kleding, accessoires en kapsels.

Dierenprint lover Snooki

Snooki is een opvallende verschijning door haar kleine lengte en gewaagde outfits. In de serie zie je haar dan ook vaak lopen in panter outfits, neon shorts en kant. Wanneer de Jersey shore cast uit gaat, spot je de dierenprint lover in over the top party outfit met killer heels en oversized haar, inclusief extensions. Veel jongeren proberen de look van Snooki over te nemen maar andere vinden het te ordinair. Het is eigenlijk heel simpel, you hate it or you love it.

Mike 'The Situation' & Pauly D kledingstijl

Ook The Situation en Pauly D hebben zo hun eigen kledingstijl en zijn vooral bekend om hun shirts. Deze Jersey Shore leden hebben de term 't-shirt time' in de wereld geholpen. Wil jij dezelfde look als Mike en Pauly D? Ga dan voor grote zonnebrillen, oversized horloges, dark washed jeans en uiteraard een shirt of polo. Ed hardy is een van de favoriete merken van de jongens maar ze dragen ook vele andere merken. Ben jij ook gek op opvallende t-shirts? Check bv een Pepe Jeans of Antony Morato shop (tip: Antonymoratoshop) voor trendy shirts voor heren met gewaagde prints, teksten en afbeeldingen waarmee je zelf een look creëert zoals de Jersey Shore boys.

Get the Jersey Shore look!

Een Jersey Shore look overnemen en scoren in New York is tegenwoordig zelfs simpeler dan een tripje naar de George Washington Bridge. Om je net zo uit te dossen als de Jersey Shore leden, hoef je dus niet lang te zoeken. Vele winkels verkopen kleding a la Snooki of een van de andere reality sterren. Van tshirts tot merkbroeken, iedereen heeft wel iets van Jersey Shore outfits in zijn assortiment dat past bij deze look. Toch is de cast van de tv-serie niet altijd positief in het nieuws geweest met hun kledingstijl. Zo is 'The Situation' betaalt door het merk Abercrombie & Fitch om hun kleding niét te dragen. Terwijl sterren vaak juist wél betaald worden om modemerken te dragen.

Kenmerkend voor Jersey Shore

Feit blijft, de Jersey Shore leden durven hun eigen stijl te laten zien en hebben lak aan wat andere van hun vinden. En die opmerkelijk outfitjes, big hair en zonnebank gebruinde huidjes blijven nu eenmaal kenmerkend voor de Amerikaans/Italiaanse cast waar ze zo bekend mee zijn geworden.